Start jeugdwedstrijden op 8 mei om 18:30 uur

Vrijdag, 28 april 2017

Op maandag 8 mei is de aftrap van de allereerste jeugdviswedstijd in 2017. We gaan vissen aan de Ziendervaart in Uitgeest en verzamelen om 18:30 uur bij het Huttenweekterrein. De wedstrijden beginnen om 18:45 uur en het eindsignaal is om 20:00 uur.

Wat moet je zelf mee nemen?
Een hengel, aas, schepnet, en een emmer van minimaal 10 liter om de gevangen vis te bewaren totdat ze geteld en gemeten zijn.
Aan de waterkant zijn een aantal ervaren viscoaches van de vereniging aanwezig om je te helpen als dat nodig is.

Hierna volgen nog 3 wedstrijden op maandagavond; 15 mei, 22 mei en 29 mei.

Voor jeugdleden met een JeugdVISpas van AHB Uitgeest is deelname gratis. Indien je geen JeugdVISpas hebt en je wilt graag aan de wedstrijden meedoen, dan betaal je € 10,=. Na betaling ontvang je van de vereniging voor aanvang van de wedstrijd een JeugdVISpas (gratis).

Iedereen heeft altijd prijs!
Je hoeft je van te voren niet aan te melden. We zien je graag op maandag 8 mei om 18:30 uur.